Ansatte

De ansatte i Agder Dykk AS er selskapets viktigste ressurs som samlet innehar en enorm kompetanse og bransjekunnskap gjennom mange års erfaring. Dette kombinert med en stor stå-på vilje gjør våre ansatte til en uvurderlig styrke i selskapets konkurransekraft. 

For at Agder Dykk AS skal være konkurransedyktige er vi avhengige av at vi har ansatte med rett kompetanse. Derfor satser vi også på alle våre hverdagshelter som er ute i all slags vær for å gjøre den viktige jobben.

Alle våre ansatte får den nødvendige opplæringen som trengs for å gjøre en god jobb. Men det stopper ikke der. En av være verdier er endringsvilje, og vi leter alltid etter måter å jobbe smartere på, bli bedre og utvikle oss.

Esben Skaarup

Daglig Leder

Startet opp Agder Dykk AS i 1997, bred og allsidig bransjeerfaring.

Martin Støyl

Driftsleder

Martin er driftsleder ved Agder Dykk og står for den daglige praktiske planlegging. Han har fagbrev som industri mekaniker. Jobbet i Agder Dykk AS siden 2007 og ledet flere prosjekter i inn og utland.

Hilde

Regnskap / HR

Hilde er vår betrodde regnskapssjef som fører våre papirer med stø hånd.

Espen Nilsen

Dykkeleder

Espen har med seg erfaring fra Oljebransjen i Stavanger, noe som gjør han veldig HMS-rettet.

Øystein Johansen

Servicetekniker

Øystein er vår servicetekniker som tar hånd om alt av utstyr, biler, båter og annet slik at vi kan få en forutsigbar hverdag med pålitelig utstyr.

Arne Thorsen

Dykkeleder

Arne har tidligere drevet eget dykkerselskap, før han jobbet mange år i oppdretts-næringen som dykker.

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere